Βαθμολογία

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ για το επερχόμενο ματς της Ελλάδας με την Κύπρο είπε: «οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή».

Στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, λέγοντας:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ: “Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν, ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα”.

Για τον Γιαννιώτα: “Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο”.

Για το αν το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΑΠΟΕΛ: “Δίνει μεγάλη αξία του ΑΠΟΕΛ και δείχνει πόσο μεγαλώνει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5-6 χρόνια, για να μην πάω πίσω στο 2001, όταν ήρθε ο Γκέραρντ, που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή άνοδος. Θα μείνω στο 2009 και το 2011, όταν σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες. Βλέπουμε έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ ποιες ομάδες αγωνίζονται”.

Για τα υποτιμητικά σχόλια του ελληνικού Τύπου: “Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή”.

Για το αν η ΑΕΚ είναι ο κυριότερος αντίπαλος στο δρόμο προς το πρωτάθλημα: “Είναι ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια παλεύει μαζί μας. Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κούραση η δική μας. Έχουμε το βάθος και την ποιότητα και θα είμαστε εκεί. Και η Ομόνοια θα επανέλθει και ο Απόλλωνας θα είναι εκεί και η ΑΕΛ. Παρότι έχει κάποια προβλήματα η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση”.

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: “To αποτέλεσμα δικαιώνει τις αποφάσεις”.

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν: “Ο Κρίστιανσεν επιτελεί ένα πάρα πολύ καλό έργο. Είναι ένα τιμ τεσσάρων δικών του και δύο δικών μας”.

Για τα  συμβόλαια Εφραίμ και Αλωνεύτη: “Eίναι οι επόμενοι που θα περάσουν από τα γραφεία για ανανέωση της συνεργασίας. Είναι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Μας ευχαριστεί που ο Στάθης μπαίνει στο παιχνίδι και δείχνει την ικανότητά του”.