Βαθμολογία

Παράσχος: «Η ζωή συνεχίζεται»

Συνεχίζει αήττητος, αλλά έμεινε άσφαιρος για δεύτερο σερί παιχνίδι. Ο Πλατανιάς συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά αλλά την Κυριακή (2/10) είχε την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών κολλώντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, έκανε αρκετά πράγματα σωστά, αλλά και συγκεκριμένα λάθη τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Αναλυτικά: «Χάσαμε δύο βαθμούς, παρόλο που πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, αν και κάναμε κάποια… λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και να χάσουμε το παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί είχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη υπεροχή. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά διαπιστώσαμε ότι παρόλο που πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο πάρα πολλές φορές δεν ήταν καλή η τελική μας πάσα, όπως και δεν ήταν η παρουσία μας πάνω απ’ όλα στις παράλληλες πάσες που βγάζαμε μέσα στην περιοχή, ούτε τις κατάλληλες θέσεις μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά δεν μπορούσαν και οι παίκτες που πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη περιοχή να μπορέσουν να βρουν τους συμπαίκτες τους. Όσο περνούσε ο χρόνος και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που ανοίχτηκε ο Παναιτωλικός, δυστυχώς τα νεύρα μας ήταν λίγο περισσότερα από το κανονικό. Εκεί είχαμε λάθος επιλογές και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το προσωπικό λάθος που κάναμε να χάσουμε το παιχνίδι στο 90’. Είδατε ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως κι ο Παναιτωλικός με πολύ ψηλά παιδιά, με πολύ δυνατές μονομαχίες κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το 0-0. Η ζωή συνεχίζεται. Από εκεί και πέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι της Τρίπολης, παρόλο που έχουμε τη διακοπή. Να μπορέσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες τα λάθη τα οποία κάναμε όσο το δυνατόν να τα μηδενίσουμε».

Για το αν εν τέλει είναι ευχαριστημένος από το 0-0 με δεδομένο ότι στο τέλος κινδύνευσε να χάσει το παιχνίδι ο Πλατανιάς σχολίασε: «Στο τέλος κινδυνεύσαμε να το χάσουμε. Από τη στιγμή που εκεί στο 90’ δεν δεχθήκαμε το γκολ αισθανόμαστε και λίγο τυχεροί μπορώ να πω. Αλλά, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δεν μπορούσαμε όμως να βρούμε τις λύσεις για να μπορέσουμε να διασπάσουμε αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Κι ίσως κι οι πολλοί τραυματισμοί, οι πολύ μεγάλες διακοπές… Εγιναν πάρα πολλές διακοπές μέσα στο παιχνίδι, έτσι χάναμε και τον ρυθμό μας. Μέχρι να τον βρούμε περνούσαν πάλι κάποια λεπτά, όλα μας πήγαν στραβά και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο».