Βαθμολογία

Διπρόσωπος ο Πανσερραϊκός

Προβληματική ήταν η εικόνα του Πανσερραϊκού στην κυριακάτικη (2/10) εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης. Τα «Λιοντάρια» έδειξαν θετικά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, εν αντιθέσει με το δεύτερο που, συν τοις άλλοις, δέχθηκαν δύο γκολ και ηττήθηκαν 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με σουτ του Τσιμίκα, σε ένα πρώτο μέρος με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ένα τρίλεπτο (52’-55’) ήταν αρκετό για τον Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη του Πανσερραϊκού και ανέτρεψε τα δεδομένα με γκολ των Λάσπατζη και Μιχαλάκη.

Τα «Λιοντάρια» δεν απείλησαν στη συνέχεια, αλλά θα μπορούσαν να σώσουν την παρτίδα στο 87’, αν ο Βοσκόπουλος δεν σημάδευε το αντίπαλο δοκάρι με προβολή. Επόμενο τεστ για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη εκείνο με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου τη Δευτέρα (3/10) στις 16.30.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ντουπρέ, Τσουβαλτσίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος,  Σιάκκας, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης, Μαφουτά, Γκατσέσα.

Έπαιξαν και οι: Στέβιτς, Τάντιτς, Κάκκο, Κανούλας, Παναγιωτίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρηε Μαγκαφίνης): Κυφωνίδης, Καζαντίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντιλής, Λάσπατζης, Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλάκης, Μαρκάκης.

Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Λαζαρίδης, Φαμπιόλ, Βαλαβανόπουλος.