Βαθμολογία

Η «Πέλα» τις ευκαιρίες, οι Ατρόμητοι τη νίκη

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (2/10) στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τους Ατρόμητους/Θύελλα, στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Δεν έφτασε η σπουδαία εμφάνιση των γηπεδούχων αφού έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες και όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Οι Ατρόμητοι με το μοναδικό γκολ που σημείωσαν στο 15’ όταν ο Ιωαννίδης έκανε την προβολή, πήραν τη νίκη.

Στο 30’ σουτ καλό του Δαμασιώτη σε κόρνερ, στο 35’ κεφαλιά του Κιου Σ. η μπάλα δοκάρι και άουτ. Στο 40’ σουτ καλό του Πουρνάρα η μπάλα λίγο άουτ. Στο 43’ το σουτ του Μαροσούλη κόντραρε και βγήκε κόρνερ, την ίδια τύχη είχε και στο 45’ το σουτ του Χαραλάμπους.

Στο δεύτερο μέρος η «Πέλα» προσπάθησε πάρα πολύ να φτάσει στην ισοφάριση, όμως το άγχος που είχε κυριεύσει τους παίκτες δεν τους άφηνε να λειτουργήσουν σωστά. Ευκαιρίες πολλά χαμένες από τους: Χαραλάμπους, Πουρνάρα, Θεοχαρίδη, Κατράνα και όλες εντός περιοχής.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Ξίτσας, Κιος Σ., Τέλιος, Χαραλάμπους, Θεοχαρίδης (75’ Μότσης), Κατράνας, Μαροσούλης, Πουρνάρας, Γελαλής, Δαμασιώτης (55’ Νεράτζης), Έξαρχος (49’ Γκαραβέλης Β.).

Ατρόμητοι/Θύελλα (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Τσατσάρας, Τσιρογιάννης, Τσάκουλης, Ακρίβος (52’ Κορόνας), Μάρης, Βουτυρίτσας, Τσανάκας, Χατζής, Μητροδήμος (60’ Καραούλας), Κωστούλας, Ιωαννίδης (65’ λ.τ. Πρασσάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Κοτούμπας Δ., Ρουπέλας.