Βαθμολογία

Άρης για χίλια γούστα!

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε στην πρεμιέρα ο Άρης Κουλουρίου κερδίζοντας την Κυριακή (2/10) τον Κεραυνό Δένδρων με σκορ 7-1!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η κερκίδα των φιλάθλων του Άρη Κουλουρίου ήταν πολύ ζεστή, αφού εμψύχωναν την ομάδα τους εκτός από τα συνθήματα και με τραγούδια από… ραδιοφώνου!

Από πολύ νωρίς φάνηκε η ποιότητα των παικτών του Βασίλη Κυριάκου, αφού μέχρι να φτάσουμε στο 20ο λεπτό όπου και προηγήθηκαν, είχαν χάσει τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα τα τέρματα έμπαιναν το ένα μετά το άλλο και έτσι φτάσαμε στο «εκκωφαντικό» 7-1.

Στο 7ο λεπτό ο Γκρέτσης έστρωσε στον Γαρυφαλλόπουλο και εκείνος σε άδειο τέρμα δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο 10ο λεπτό το ένα – δύο έκανε ο Φασούλας με τον Κοτάκο, η μπάλα στρώθηκε στον Γκρέτση έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ.

Στο 14ο λεπτό ο Δέλλας βρέθηκε τετ α τετ με το τέρμα δεν κατάφερε να το νικήσει. Στο 20λεπτό ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Δέλλας με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 23ο λεπτό ο Κοτάκος έκανε τη σέντρα και ο Γκρέτσης με σουτ το 2-0. Στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλιγκιώτη Μ. αποδέκτης έγινε ο Κοτάκος ο οποίος έστειλε την μπάλα και έκανε το 3-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό μετά από σέντρα του Δέλλα η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον Κοτάκο όπου διαμόρφωσε το 5-1.

Στο 45ο λεπτό μετά από μπαλιά του Νεράντζη στον Γκρέτση εκείνος έστρωσε στον Κοτάκο διαμόρφωσε το 5-1 πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ. Στο 60ο λεπτό από σουτ του Νεράντζη η μπάλα χτύπησε σε παίχτη και στην επαναφορά ο Γκρέτσης έκανε το 6-1 Ενώ στο 80ο λεπτό με Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκρέτση από τα 30 μέτρα έκανε το 7-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Κουλουρίου (Βασίλης Κυριάκος): Παπαγούλας, Τσιάρας, Κουρούκας, Καλογερόπουλος, Καρλιγκιώτης (61’ Φλώρος), Φασούλας, Γαρυφαλλόπουλος (46’ Μιχόπουλος), Δέλλας, Νεράντζης, Κοτάκος (78’ Σταμέλος), Γκρέτσης.

Κεραυνός Δένδρων (Φάνης Μπαντραλέξης – Χρήστος Τασιούλας): Κωστόπουλος, Σκριάπας, Αγγελής, Ζαμπός, Ζιόγκος, Ράσα, Χατζηκρανίωτης, Μπάκου, Βόραδας, Γκάτης, Έσια.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Ζαχαρός, Μπούτος.