Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (2/10) ο Παναθηναϊκός με την ομάδα του Στραματσόνι να παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς, έναντι 9 του δεύτερου Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ.

Το "τριφύλλι" ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπεργκ δεχόμενος πάσα του Λουντ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0 με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 2-0 στο 39' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεντέσμα που κέρδισε ο Βιγιαφάνιες.

Οι Αρκάδες μείωσαν και αυτοί με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 67' και λαχτάρησαν τους "πράσινους" οι οποίοι κλείδωσαν το τρίποντο με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λεντέσμα πάλι από την άσπρη βούλα, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Χούλτ.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί (10' λ τ. Ρέις), Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70' Μολέδο), Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77' Εμποκού), Μπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίσκι, Ιγκόρ, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (61' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (46' Τσιλιανίδης), Φαρίνια, Ιωαννίδης (75' Γκοντό).