Βαθμολογία

Νίκος Θεοδοσιάδης: «Καλύτερος ο Απόλλων»

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Απόλλων Λάρισας ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα τον Απόλλωνα και αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Όπως είπε σε τέτοια παιχνίδια και απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους οποιοδήποτε λάθος το πληρώνεις, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της Λάρισας και στον συνάδελφο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νεοκαισάρειας:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλύτερη από μας και από τις καλύτερες της κατηγορίας, μια ομάδα με οργάνωση και πλάνο και σίγουρα το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Εμείς μέχρι το 0-1 θεωρώ στεκόμασταν καλά, είχαμε κλείσει τους χώρους και τους διαδρόμους προς την εστία μας και πιστεύω δεν είχαμε κινδυνέψει μέχρι εκείνο το σημείο. Αν ήμασταν και προσεκτικοί θα πετυχαίναμε γκολ, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Δεχτήκαμε το 0-1 σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ύστερα από δικό μας λάθος και σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι 1000% συγκεντρωμένος καθώς το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να κοστίσει, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο γκολ των αντιπάλων καθώς με 0-1 στο ημίχρονο ίσως μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι.

Βέβαια ο Απόλλων ήταν καλύτερος, από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδης) για την ομάδα του και να πετύχει στο πρωτάθλημα τον στόχο του».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ