Βαθμολογία

Πολυβόλο ο Αχιλλέας Φαρσάλων, 6-0 την Νέα Πολιτεία

Πραγματικό πολυβόλο ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνέτριψε με σκορ 6-0 την Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παλάσκα έφτασε στην άνετη επικράτηση και βρέθηκε στην κορυφή με 10 βαθμούς όσους έχουν και η Αμυγδαλέα και η Αγιά.

Μόλις στο 2' ο Ρέτσης με ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Βούλγαρη που σέντραρε προς την περιοχή με τον Παλάσκα να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0, πετυχαίνοντας και το πρώτο από τα πέντε τέρματα του.

Δυο λεπτά αργότερα από κάθετη πάσα του Κακαζούκη στον Παλάσκα ο τελευταίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Αστραπής έκανε το πλασέ όμως έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι, κάτι που συνέβη και στο 65' όταν ο Ρέτσης έδωσε στον Παλάσκα που πλάσαρε για να διώξουν οι της Αστραπής.

Στο 68' ο Κακαζούκης με πάσα βρήκε τον Μεντίνη και αυτός με ωραία μπαλιά τον Βούλγαρη που με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Παπαδημητρίου για το 2-0, ενώ στο 75' ο αειθαλής Κώστας Νεμπεγλέρας με ψαλιδάκι βρήκε τον Παλάσκα που σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0, Δυο λεπτά αργότερα σε κούρσα του Λώλα από τα δεξιά και πάσα στον Παλάσκα αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Πανομοιότυπο και το 5-0 στο 82' καθώς σε σέντρα του Λώλα ο Παλάσκας με κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του για να διαμορφώσει στο 88' με πλασέ το τελικό 6-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Οικονόμου, Περήφανος, Ντλούπας, Κακαζούκης, Μανιώτης (70' Λώλας), Νεμπεγλέρας, Μεζίνι (70' Κουρούμαλος), Ρέτσης (80' Σβερκούλης), Βούλγαρης, Παλάσκας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Παπαδημητρίου, Χασιώτης, Παπαμάνος (46' Καλτσάς), Αλεξανδρής, Μούτσης, Κολιοφώτης, Πατζέλας, Βενέτης, Γιαγιάκος (65' Ρούσσας), Μπελάγιας, Κυριάκος.