Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Αμυγδαλέα, 3-2 τον Φαλανιακό

Μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας απέναντι στον Φαλανιακό σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της Αμυγδαλέας Γιώργος Λιάπης, η ομάδα του πήρε μια σπουδαία νίκη καθώς ήδη από το 21 ήταν μπροστά με 3-0, ενώ έχασε πολλές ακόμα ευκαιρίες.

Μόλις στο 2' ο Ανδριανόπουλος έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Αντωνόπουλο, αυτός βρήκε τον Κουρούκα που με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Αετού έφτασε στο 2-0 με κεφαλιά του Πρίφτη ύστερα από κόρνερ του Λουκανίκα. Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Λιάπη συνεχίστηκε και κάπως έτσι στο 21' ο Υφαντής με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Αμυγδαλέα έχασε ακόμα δυο ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, πρώτα στο 30' με το πλασέ του Δημητρέλλη που απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυνόμενοι και δέκα λεπτά αργότερα όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Αντωνόπουλου, ο Πρίφτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68' σε 3-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Δημητρέλης από πλευράς γηπεδούχων έφτασε κοντά στο 4-1, αλλά το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, κάτι που έκανε και στο 80' στο σουτ του Μπάρδα. Τελικώς στο 90' ο Φαλανιακός μείωσε στο τελικό 3-2.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Τασιούλης, Πολύζος, Πρίφτης. Ανδριανόπουλος (60' Μπάρδας), Δημητρέλης, Υφαντής, Κουρούκας (80' Τεκέδης), Λουκανίκας (75' Γραμμένος), Αντωνόπουλος.