Βαθμολογία

«Μπαλάρα» με ντέρμπι σήμερα (2/10) στα διεθνή!

«Πλούσιο θέαμα» για ακόμη μια αγωνιστική, προσφέρουν τα ξένα πρωταθλήματα, από τα οποία ήδη πολλά αποτελέσματα μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στο Όλντ Τράφορντ με αντίπαλο τη Στόουκ, καθώς ο Τζο Άλλεν ισοφάρισε στο 82' το γκολ που πέτυχε ο Μαρσιάλ. Το Λέστερ- Σαουθάμπτον έληξε δίχως τέρματα, με τις «αλεπούδες» να μην μπορούν να αυξήσουν τη βαθμολογική συγκομιδή τους σε ακόμη ένα παιχνίδι εντός έδρας. Το παιχνίδι που ξεχώρισε αναμφίβολα ήταν το ντέρμι ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, όπου η Τότεναμ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα του Γκουαρδιόλα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, επικρατώντας με σκορ 2-0. Μπέρνλι - Άρσεναλ «έρχεται» σε λιγάκι...

Στην Ισπανία μέχρι στιγμής η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης «έριξε» ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της Βαλένθια, με το πρόγραμμα τις La liga να έχει ακόμα τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ (1-1 σε εξέλιξη), Εσπανιόν -Βιγιαρεάλ, Μάλαγα -Αθλ. Μπιλμπάο και Θέλτα - Μπαρτσελόνα για όσους δε σκοπεύουν να «ξεπορτίσουν» απόψε στις 21:45.

Στη Serie A ήδη έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά παιχνίδια. Η Γιουβέντους επικράτησε με ευκολία της Έμπολι με σκορ 3-0, Η Αταλάντα σταμάτησε το θετικό σερί της Νάπολι, επικρατώντας των «παρτενοπέι» με σκορ 1-0, η Κάλιαρι κέρδισε την Κροτόνε με 2-1, Η Τζένοα πανηγυρίζει «διπλό» στην Μπολόνια σε ένα παιχνίδι με 3 κόκκινες κάρτες και τέλος το ματς Σαμπντόρια - Παλέρμο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Μίλαν - Σασουόλο και Τορίνο - Φιορεντίνα ακολουθούν... Ενώ τα βλέμματα κλέβει δικαιωματικά σήμερα το ντέμρπι ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ στο Ολίμπικο.

Στη Γαλλία υπάρχει συνάμα το ντέρμπι μεταξύ των Λυών - Σεντ Ετιέν, ενώ στη Γερμανία δεσπόζει το Σάλκε - Γκλάντμπαχ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα.