Βαθμολογία

Ν. Παπαδόπουλος: «Πολύ κακό αποτέλεσμα»

Πολύ κακό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου (1/10) αγώνα με τον Πανιώνιο ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Ηρακλή στάθηκε για πολλοστή φορά στα προβλήματα που «δεν σταματούν», ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται ηρεμία εν όψει του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα. Ο Πανιώνιος πήρε πολλά μέτρα και επέβαλλε τον εαυτό του. Εμείς χάσαμε τις πρώτες και τις δεύτερες μπάλες.

Κάπως ισορροπήσαμε, αλλά δυστυχώς ο Πανιώνιος σκόραρε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα και με δύο λάθος τοποθετήσεις από απειρία δεχτήκαμε δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Φάνηκε το πρόβλημα που έχει η ομάδα. Τα προβλήματα δεν σταματούν. Χάνουμε παίκτες έμπειρους κυρίως στόπερ και αυτό είναι δύσκολο να το αναπληρώσουμε.

Πρέπει αυτές τις δύο εβδομάδες μέχρι την Τούμπα να ηρεμήσουμε να επιστρέψουν οι παίκτες που μας λείπουν και να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Έχουμε μάθει στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έδωσα διήμερο ρεπό στους παίκτες να ηρεμήσουν και όταν επιστρέψουμε θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας».

Αναφερόμενος στον Μπαρτολίνι τόνισε: «Το κενό του Μπαρτολίνι δεν αναπληρώνεται. Όποιος παίζει δίπλα του γίνεται καλύτερος. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπληρώσουμε το κενό αυτό. Δεν είχαμε και τον Ζιαμπάρη, είχε ενοχλήσεις και θα ήταν ρίσκο να παίξει από την αρχή. Δεν ήθελα να τον χάσω για άλλον ένα μήνα. Μας ήρθαν όλα μαζί και το πληρώσαμε αυτό».

Σχετικά με την απόδοση του Μοντέιρο σχολίασε: «Εάν στον φετινό  Ηρακλή δεν μπορούν να βοηθήσουν οι πιο έμπειροι που στηριζόμαστε τότε τι να πω. Με προβληματίζει. Δεν είναι δικαιολογία πως έλειπε καιρό. Περίμενα να είναι καλύτερος. Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. Με αυτή την εικόνα δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Να κάνει την αυτοκριτική του».

Όσον αφορά στην εικόνα του Πασά εξήγησε: «Ο Πασάς ήταν σήμερα πολύ καλός. Ο Γιάννης μας δίνει ύψος και σήμερα ήταν καλός σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε παραπάνω».

Ερωτηθείς για τον Περόνε και αν έχει θλάση, ο Παπαδόπουλος απάντησε: «Έχω την εντύπωση πως είναι σοβαρό. Θα το δούμε την Τρίτη».

Κληθείς να σχολιάσει αν υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας… ελέω καρτών είπε: «Μερικές φορές η κάρτα για διαμαρτυρία έχει να κάνει και με το πάθος που βγάζουν οι παίκτες. Δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας. Είναι η στιγμή της έντασης πιστεύω».