Βαθμολογία

Δυσαρέσκεια από την Football League

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στις τάξεις της Football League η απόφαση της Super League να μην ενισχύσει οικονομικά τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Το θέμα αυτό είχε απασχολήσει έντονα τις ομάδες της Football League στο τελευταίο Δ.Σ και ενώ η Super League δεν τηρεί την συμφωνία για οικονομική βοήθεια όπως είχε συμφωνηθεί.

Η ενόχληση έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όπως αναφέρεται και στην αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα «Live Sport», από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε η απόφαση μέσω εγγράφου του Γιώργου Στράτου που γνωστοποιούσε ότι δεν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση στην Football League. Επιπλέον, δεν θα δοθεί το μπόνους των 300.000 στους Πανθρακικό και Καλλονή που πέρσι ήταν στην μεγάλη κατηγορία.

Όλα αυτά και ενώ η κατηγορία είναι ακέφαλη τηλεοπτικά, όπως και στο θέμα της κεντρικής χορηγίας καθώς οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Για τα τηλεοπτικά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, ενώ παίζει δυνατά το σενάριο το πρωτάθλημα να καλύπτεται παράλληλα από συνδρομητική πλατφόρμα και από ΕΡΤ. Το κρατικό κανάλι θα δείχνει ματς σε διαφορετικές ημέρες από το πρώτο κάτι που είχε συμβεί την σεζόν 2010-2011 όταν παράλληλα μετέδιδαν αγώνες ο OTE TV (CONN-X τότε) και η ΕΤ3.