Βαθμολογία

Αλλάξει το πρόγραμμα προετοιμασίας των Μικτών

Ύστερα από την κλήρωση των αγώνων των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Προεπιλογής παικτών, Νέων και Παίδων, για τις Εθνικές ομάδες, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ, και η οποία έφερε τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ να αγωνίζονται την 19 Οκτωβρίου στην Άρτα, οι 2 Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, αποφάσισαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων μας, ως ακολούθως:

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 Οκτωβρίου: Προπονήσεις και των 2 ομάδων σε 2 γκρουπ η καθεμιά, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», στις 4 και 5 το απόγευμα (οι κλήσεις παικτών για τις συγκεκριμένες προπονήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί).

ΤΡΙΤΗ 4 Οκτωβρίου:  Προπόνηση προεπιλογής παικτών των σωματείων της Επαρχίας Φαρσάλων, στο γήπεδο της συγκεκριμένης πόλης και ώρα 4 το απόγευμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Οκτωβρίου: Φιλικός αγώνας για την ομάδα των Παίδων, στο γήπεδο του SPORT CENTER, στις 3.30΄, με αντίπαλο την ηλικιακά ισότιμη ομάδα του Προμηθέα.

ΠΕΜΠΤΗ 6 Οκτωβρίου:  Φιλικός αγώνας για την ομάδα των Νέων, στο γήπεδο του της Σχολής Βουτυρίτσα, στις 3.30΄, με αντίπαλο την ηλικιακά ισότιμη ομάδα του Ατρομήτου.