Βαθμολογία

Κόβεται το «Live U»;

Η Πόπη Τσαπανίδου δείχνει να δυσκολεύεται σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση της εκπομπής της, LIVE U, στο Star. Ωστόσο, οι φήμες που θέλουν την εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και η ομάδα της είναι γεγονός ότι ταλαιπωρούνται- όχι μόνο φέτος- στην πρωινή ζώνη, αλλά το Star είναι ένα κανάλι που στηρίζει τους παρουσιαστές του, και ειδικά την Πόπη Τσαπανίδου την περιβάλλει με εμπιστοσύνη και μάλιστα σε σύσκεψη αποφασίστηκε να ενισχυθεί η εκπομπή της.

Έτσι, ήδη στο πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου βλέπουμε ότι lead in στην εκπομπή LIVE U δεν θα δίνει η σειρά Hart of Dixie αλλά το σίριαλ, «9 μήνες» ,που θα προβάλλεται σε επανάληψη ενώ πριν από αυτό θα παίζεται σε επανάληψη το « Η ζωή μου».

Το πιο σημαντικό ,όμως, είναι ότι η προβολή σε επανάληψη των δύο σειρών είναι μια προσωρινή λύση, μια και ο σταθμός σχεδιάζει να προβάλλει στο SLOT 8.00-10.00 ένα τουρκικό σίριαλ για το οποίο συζητά ακόμα. Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, το Star θα προβάλλει το Kiralik Ask (Αγάπη Προς Ενοικίαση) , μια νεανική τουρκική σειρά που βρίσκεται στην 4η θέση τηλεθέασης στην Τουρκία, με 4,7 εκατομμύρια τηλεθεατές!

yupiii.gr