Βαθμολογία

Καλάθης: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μιλούν ο ένας μετά τον άλλο οι εκπρόσωποι των ομάδων της φετινής Α1. Για την ακρίβεια ο κάθε προπονητής και ο αρχηγός και αυτό έγινε και με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε πως γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια για να εξυγιανθούν οι ομάδες και να παρουσιαστούν καλύτερες, ενώ ο Νικ Καλάθης στάθηκε στον στόχο των «πρασίνων», ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Basket League μπαίνουν άνθρωποι που με σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κρατήσουν τις ομάδες «ζωντανές» με... υγιή τρόπο. Περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία και την οικονομία, αλλά νομίζω πως και πάλι θα τα καταφέρουμε. Πρώτα απ' όλα γιατί υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ, υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και γίνεται σοβαρή δουλειά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο και να ξεχνά τα προβλήματα που έχει. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είπε: «Τη σεζόν που ξεκινά θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Εύχομαι αυτή τη σεζόν να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ο οποίος είναι και ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά. Από εκεί και πέρα, εύχομαι στους Έλληνες φιλάθλους να απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά όμορφο μπάσκετ διασκεδάζοντας με το άθλημα. Σε ό,τι αφορά τους φίλους της ομάδας μας, ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίξουν από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν και εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά».