Βαθμολογία

Δεν άλλαξαν οι πίνακες των διεθνών διαιτητών

Με την παρουσία 15 παραγόντων συνεδρίασε την Παρασκευή (30/9) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου Μιχάλη Τζανόπουλου. Εκτός των έντεκα που είχαν δώσει το παρών και την προηγούμενη φορά, έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος και οι αντιπολιτευόμενοι Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Γιώργος Βούρβαχης (πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων) και Γιώργος Σταράκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε η εισήγηση της ΚΕΔ για τους πίνακες (μόνο ο Σταράκης ζήτησε να μην γίνει ψηφοφορία) και αυτό που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στους διεθνείς διαιτητές. Απλώς προστέθηκε ως όγδοος ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής σε μία προσπάθεια για επιπλέον θέση, αν και οι πιθανότητες να περάσει είναι πολύ λίγες.

Αλλαγή δεν έγινε ούτε στις γυναίκες, αλλά στους βοηθούς οι Σίπκας (Πέλλας) και Κουρέντας (Τρικάλων) επιλέχθηκαν αντί των Καρσιώτη (Κορίνθου) και Γρεβένη (Χαλκιδικής).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση στις 30-9-2016, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1.Με δεδομένη την καταληκτική ημερομηνία τις 2/10/2016 που έθεσε η FIFA, σε όλες τις Ομοσπονδίες-μέλη της, για την υποβολή της λίστας τους, με τους υποψήφιους για το 2017 διεθνείς άνδρες διαιτητές, άνδρες βοηθούς διαιτητές, γυναίκες διαιτητές, γυναίκες βοηθούς διαιτητές και διαιτητές Σάλας, αποφάσισε να προτείνει τους κάτωθι στην παγκόσμια συνομοσπονδία, την οποία ήδη ενημέρωσε εγγράφως:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Παπαπέτρου Αναστάσιος, Κύζας Γεώργιος, Αρετόπουλος Αλέξανδρος, Μάνταλος Σταύρος, Κομίνης Γεώργιος, Καλογερόπουλος Χαράλαμπος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017: Κωσταράς Πολυχρόνης, Δημητριάδης Λάζαρος, Πετρόπουλος Τρύφων, Κούρεντας Ευθύμιος, Τουμπακάρης Ιωάννης, Ευθυμιάδης Δαμιανός, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας, Κούλα Χασάν, Σίπκας Ιωάννης.

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017: Μήτση Ευθαλία, Αντωνίου Ελένη, Τσιοφλίκη Ανδρομάχη, Λαμπαδαρίου Ελένη.

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017: Κουρομπίλια Χρυσούλα, Κομισοπούλου Γεωργία, Κουτσουμπού Παναγιώτα, Νιώτη Ανδρονίκη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA ΣΑΛΑΣ 2017: Χριστοδουλής Βασίλειος, Κομματάς Κωνσταντίνος, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος.

2.Ενέκρινε το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League περιόδου 2016-17».