Βαθμολογία

Σε Λιβαδειά, Λεωφόρο και Φάληρο τα βλέμματα

Συνεχίζεται το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η ομάδα της ΑΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 18:15 στην Λιβαδειά τον Λεβαδειακό με στόχο μια ακόμα νίκη μετά από αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA την περασμένη Κυριακή, ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα μετά από αυτόν κόντρα στην Κέρκυρα και την νίκη με 2-1.

Μια αγωνιστική στην οποία υπάρχει και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στις 20:30. Οι πρωταθλητές δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, προέρχονται από τις ήττες στην Λάρισα και με ΑΠΟΕΛ και σίγουρα ένα τρίτο στην σειρά αρνητικό αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Από την άλλη η ΑΕΚ απέτυχε να νικήσει τον Ηρακλή και να βρεθεί μόνη πρώτη και τώρα η Ένωση πάει στο Φάληρο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν και την νίκη.

Ο έτερος των ομάδων του ΠΟΚ ο Παναθηναϊκός, μετά την άδικη ήττα στο Βίγκο και την ισοπαλία στο Αγρίνιο, υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει μια νίκη ηρεμίας κόντρα στους Αρκάδες που δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους, όντας ουραγοί με 0 βαθμούς και με πολύ κακή ψυχολογία.

Μια αγωνιστική πάντως που ξεκινάει το Σάββατο στις 16:00 με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς με Κερκυραίους και Γιαννιώτες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα με Λεβαδειακό και την ισοπαλία με Πλατανιά αντίστοιχα.

Στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στις 19:30, στο τελευταίο χρονικά σαββατιάτικο παιχνίδι, με τον Γηραίο να θέλει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και τους "κυανέρυθρους" την επιστροφή σε αυτά μετά την ήττα με 1-2 από την Βέροια.

Μια Βέροια που ανοίγει την κυριακάτικη αυλαία υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στις 16:00 σε ένα ματς όπου ο Δικέφαλος επ ουδενί δεν θέλει να σκέφτεται νέα απώλεια βαθμών μετά το 0-0 με την Ξάνθη και η Βέροια ένα θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο αυτό ματς.

Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και αυτή στα Χανιά με τον Πλατανιά που ισοβαθμεί στην κορυφή με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να θέλει την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό για να παραμείνει εκεί, ενώ τα "καναρίνια" μετά την νίκη στο Περιστέρι και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στα Περιβόλια σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 18:15.

Τέλος το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:30 θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής με την Ξάνθη να αντιμετωπίζει στα Πηγάδια τον Ατρόμητο και να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στους Αθηναίους που θα πάνε και στην Θράκη με τον υπηρεσιακό Γιώργο Κορακάκη και με στόχο να επιστρέψουν στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

16:00 Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα

18:15 Λεβαδειακός - ΑΕΛ

20:30 Ηρακλής - Πανιώνιος

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

16:00 Βέροια - ΠΑΟΚ

18:15 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

18:15 Πλατανιάς - Παναιτωλικός

20:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

19:30 Ξάνθη - Ατρόμητος

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ