Βαθμολογία

Ανακοίνωσε δυο η Νάουσα

Την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα της Νάουσας που απέκτησε τον Κώστα Σαμαρόπουλο και τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης, ενώ ο δεύτερος είναι επίσης αμυντικός και κατα την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην κ-20 της Βέροιας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ομάδας:

«Στην απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Φ Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ. Πρόκειται για τον Κώστα Σαμαρόπουλο και τον Βασίλη Γιαννόπουλο, οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο της άμυνας  και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στη δύσκολη σειρά των αγώνων του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Σαμαρόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίστηκε την περίοδο 2014-15 στις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την περίοδο 2014-15 στην Ισπανία και στην Ρεάλ Θιουδάδ.

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος είναι 21 ετών και αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 της Βέροιας. Οι δύο νέοι παίκτες δοκιμάστηκαν από το τεχνικό επιτελείο του ΦΑΣ συμμετέχοντας στις προπονήσεις και αποφασίσθηκε να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη και το κενό που δημιούργησε ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Μουσικάκη από την πρώτη αγωνιστική. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας».