Βαθμολογία

Μπέντο: «Μας έλειψαν κάποια πράγματα»

Πεπεισμένος ότι τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού θα είναι παροδικά -και ότι καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό ήταν η εικόνα της ομάδας με τον ΑΠΟΕΛ- εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο. «Πιστεύω πως σήμερα κάναμε πολλά πράγματα σωστά ως ομάδα. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν σωστή, είχαμε καλή κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα. Καταφέραμε να έχουμε ρυθμό σε μεγάλο μέρος του ματς και επίσης πιστεύω πως ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και καλοί στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Όμως μας έλειψαν κάποια πράγματα, με κυριότερο την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αν είχαμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε κάποιες από τις ευκαιρίες μας, θα είχαμε σίγουρα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Γενικότερα η στρατηγική μας ήταν καλή και καταφέραμε να κάνουμε πολλά από όσα είχαμε σχεδιάσει πριν από το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μας στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά στο αν περνάμε κρίση, πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ λογικό για μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού μετά από δύο σερί ήττες να υπάρχει η αίσθηση ότι περνάει κρίση. Όμως μια ομάδα με αυτή την εικόνα δεν μπορεί να βρίσκεται σε κρίση. Ήμασταν καλοί σήμερα και το αποτέλεσμα είναι άδικο βάσει όσων παρουσιάσαμε και νομίζω ότι δεν μας άξιζε η ήττα».