Βαθμολογία

Κοσιελνί: «Είμαστε επικίνδυνοι όταν παίζουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ στη χθεσινή επικράτηση επί της Βασιλείας (2-0) ήταν ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλό τους όταν αγγίζουν αυτά τα επίπεδα απόδοσης.

Ο έμπειρος Γάλλος ωστόσο θέλησε να ρίξει τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη και να μην εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης λόγω των έξι νικών που μετρά στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις που έχει δώσει.

«Μπορούμε να γίνουμε πολύ επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο όταν είμαστε τόσο κινητικοί και ακριβείς στις πάσες μας. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον νεοαποκτηθέντα Σκοντράν Μουσταφί, μαζί με τον οποίο αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

«Κρατήσαμε για άλλη μια φορά το μηδέν στην άμυνα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου αλλά είναι σημαντικό που έχουμε καλή επικοινωνία» δήλωσε ο 31χρονος στόπερ.