Βαθμολογία

«Διάκριση στο πρωτάθλημα, πρόκριση στο Κύπελλο»

Σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει το μεγαθήριο μπήκε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στην κλήρωση που έγινε την Πέμπτη (29/9) για τη 2η φάση του Κυπέλλου έμαθε πως θα αντιμετωπίσει τους Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Κισσαμικό. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών έδειξε ότι πιστεύει αρκετά στην ομάδα του και ξεκαθάρισε πως ως μέγεθος ο Πανσερραϊκός πρέπει να διεκδικεί συνεχώς πράγματα.

«Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι με ομάδα της κατηγορίας μας εντός έδρας (Κισσαμικός) και κάπου εκεί μπορούμε να χτίσουμε τη βάση για την πρόκριση γιατί ο στόχος του Πανσερραϊκού δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από το να προκριθεί στην επόμενη φάση και αμέσως μετά βέβαια το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες της Σούπερ Λίγκας εκτός και εντός (Λεβαδειακό εκτός και Πανιώνιο εντός) και οι οποίες πιθανότατα να θελήσουν να κάνουν ένα ροτέισον και να τις βρούμε με ανομοιογένεια και με χαμηλό κίνητρο», ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα είναι στόχος της ομάδας και η διάκριση στο Κύπελλο είπε: «Νομίζω ότι αν έβγαινα κι έλεγα κάτι διαφορετικό θα ήμουν ο πρώτος ο οποίος θα πρόδιδε την κρίση που είπα στην αρχή ότι ο Πανσερραϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία η οποία θα πρέπει να διεκδικεί πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εμείς μπορεί να υπάρχει ένας κύριος στόχος, που είναι η διάκριση μέσα από το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι και στο παρελθόν αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να φτάσει στο θεσμό του Κυπέλλου αρκετά ψηλά και πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν είναι στο μυαλό μου άμεσα ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα γίνει κάποιο εκτενέστερο ροτέισον για να δούμε ποδοσφαιριστές. Το πρώτο που θα κοιτάξουμε είναι το συμφέρον της ομάδας και το συμφέρον της ομάδας είναι να διακριθεί».