Βαθμολογία

Τακτική στον Πανθρακικό

Με δύο γνωστά προβλήματα έγινε η προπόνηση του Πανθρακικού το απόγευμα της Πέμπτης (29/9). Ο Κώστας Ανυφαντάκης σημείωσε στο απουσιολόγιό του τα ονόματα των Φουρκάν και Κυριαλάνη, των δύο τραυματιών.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στον τομέα της τακτικής, με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, αναλόγως της θέσης στην οποία αγωνίζονται.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια στο φιλικό του Σαββάτου (1/10) με τον Άρη: «Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του του φιλικού αγώνα με τον Άρη (01/10-16:30).

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής. Επισημαίνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ισχύουν κανονικά και για τους φιλικούς αγώνες.

Εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου μας, το οποίο θα είναι ανοιχτό προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας από τις 15:30 το μεσημέρι.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

-10 ευρώ για ενηλίκους

-Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας:

http://www.panthrakikos.com/eisitiria/eisitiria-diarkeias-2016-17.html».