Βαθμολογία

Σταθερά εκτός ο Κάλβο

Με ένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τον Κάλβο, ο οποίος παραμένει εκτός και θα είναι σε θέση να παίξει μετά τη διακοπή.

Ο Θωμάς Γράφας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους άλλους στη διάθεσή του, αλλά δεδομένου ότι προπονεί την ομάδα μόλις μία εβδομάδα, το σκέφτεται για το αν πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές στο ματς με τους Θεσσαλονικείς ή να περιμένει τη διακοπή ώστε να περάσει και όσα θέλει.

Η ομάδα, άλλωστε, πήγε καλά στη Νέα Σμύρνη και είναι πολύ πιθανό να μείνει σε σημαντικό βαθμό ίδια με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καλί δείχνει έτοιμος να βγάλει και 90λεπτο πλέον, ενώ κομπλέ είναι και ο Μελίσσης, ο οποίος δεν μπορούσε να παίξει πολύ πριν από μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σισοκό έχοντας προπονηθεί όλες τις προηγούμενες μέρες είναι στο 100% και έτσι είναι πιθανό να μπει στην αποστολή. Δεν θα είναι εύκολο, όμως, να πάρει φανέλα βασικού δεδομένου ότι ήταν καιρό εκτός δράσης και δεν έχει ρυθμό.

a-sports.gr