Βαθμολογία

Έντονες αντιδράσεις από Πανελευσινιακό για Ζάκυνθο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην ομάδα του Πανελευσινιακού το γεγονός ότι στην σημερινή (29/9) κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου τοποθετήθηκε και το όνομα της Ζακύνθου.

Οι δικαστικές διαμάχες στις οποίες βρίσκονται οι διοικήσεις των δυο ομάδων έφερε και ένταση στην ΕΠΟ κατα την διάρκεια της κλήρωσης και αφορμή στάθηκε η δήλωση του Πάνου Γαβριηλίδη ότι στην κληρωτίδα θα μπουν και οι δυο σύλλογοι.

Η αντίδραση των ανθρώπων της Ελευσίνας ήρθε δια στόματος του Χρήστου Παλαιολόγου ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Ποιος τους πριμοδοτεί; Αυτός δεν έχει μαντίλι να κλάψει και πληρώνει παράβολα; Να πληρώσουν τους παίκτες που χρωστούν σε όλη την Ευρώπη».

για να συμπληρώσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Δυτικής Αττικής Σπύρος Δημόπουλος:

«Η Ζάκυνθος δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει κάποια διάταξη να συμμετέχει η Ζάκυνθος σε περίπτωση που πέσουμε εμείς; Εδώ υπάρχει μία διαδικασία εδώ και τέσσερις μήνες. Βγήκε μία απόφαση χθες να μην επικυρωθεί η βαθμολογία. Τρέχουμε για μία δωροδοκία που δεν υπάρχει πουθενά».

Το λόγο πήρε και ο Θανάσης Δημόπουλος, λέγοντας:

«Η ιστορία αυτή μας έχει κουράσει. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ στους δικηγόρους. Τέσσερις μήνες τα ίδια και βρισκόμαστε ξανά στο ίδιο σημείο. Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Όταν τελειώσει όλο αυτό, ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Θα πληρώσουν όλοι τους! Θα τους κυνηγήσουμε ό,τι απόφαση και να βγάλει το Διαιτητικό. Εμένα σπίλωσαν το όνομά μου. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκαναν πριν έξι μήνες; Πίστευαν ότι θα σωθούν. Έχουμε χαλάσει τόσα λεφτά, θα χαλάσουμε άλλα τόσα μέχρι να δικαιωθούμε».

Τοποθέτηση όμως έκανε και ο Χρήστος Δημόπουλος που δήλωσε:

«Αυτό το θέμα έχει τραβήξει πολύ. Τέσσερις μήνες είμαστε στα δικαστήρια. Εμείς που δεν ξέραμε τι θα πει ΕΠΟ, και είμαστε εδώ τέσσερις μήνες.  Εχουμε χαλάσει τόσα λεφτά. Έχουμε φτιάξει την ομάδα μας, έχουμε κάνει προετοιμασία. Έχουμε κερδίσει τα δύο δικαστήρια στην Εφέσεων, κι έρχεται αυτή τη στιγμή και πάμε στο Διαιτητικό.  Και πάμε τώρα σε αυτό που μπορεί να καθορίσει την τύχη μας. Εγώ σαν Χρήστος Δημόπουλος και σαν ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ότι η ομάδα θα είναι στη Β’ Εθνική. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Πανελευσινιακός και να μείνει η Ζάκυνθος. Κι όπως είπε και ο κ. Παλαιολόγος, δεν μπορεί εμείς που έχουμε κάνει μεταγραφές και έχουμε δαπανήσει λεφτά να πέσουμε και να μείνει η Ζάκυνθος που έχει έναν παίκτη».

ενώ σχολιάσε την κλήρωση δίνοντας τον τίτλο των φαβορί για πρόκριση στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ:

«Φαβορί του ομίλου ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σίγουρα θέλουμε να απολαύσουμε δύο ματς με δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».