Βαθμολογία

Μένει Πλατεία ο Οικονόμου

Ο Βαγγέλης Οικονόμου επιβραβεύτηκε αναφορικά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί την τελευταία διετία. Έτσι, ο 29χρονος θα παραμείνει στον Πανιώνιο υπογράφοντας νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (σ.σ. 30.6.2020).

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχος της αρχικής ενδεκάδας έχοντας καθιερωθεί περισσότερο σε ρόλο στόπερ έχοντας αφήσει τα καθήκοντα του αριστερού μπακ, όπου αγωνιζόταν στα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου για την ανανέωσή του συμβολαίου του, το οποίο πλέον θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020» Μετά την συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκο Ζαμάνη, δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή την εξέλιξη. Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ νιώθω ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις τάξεις της για 3 ακόμα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου να φανώ αντάξιός της, αλλά και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».