Βαθμολογία

Έκλεισε αμυντικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εντόπισε ένα κενό στην ομάδα και ζήτησε από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας σε συνέντευξη Τύπου πριν από δέκα μέρες είχε τονίσει πως ναι μεν το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει κλείσει, όμως ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να αποκλείεις τίποτα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εντόπισε ένα κενό στην ομάδα και ζήτησε από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» φρόντισε από την πλευρά της να εκπληρώσει την επιθυμία του προπονητή και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ικανότατο αμυντικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Football League και άμεσα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοικούσας επιτροπής.

Πρόκειται για αρκετά έμπειρο αμυντικό, με γεμάτες χρονιές, ο οποίος είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έρχεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Πηγή: goalpost