Βαθμολογία

«Επικύρωση μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την μη επικύρωση της βαθμολογίας του περυσινού πρωταθλήματος της Football League, αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με αυτή η επικύρωση της βαθμολογίας του περυσινού πρωταθλήματος, θα γίνει μετά την αμετάκλητη απόφαση, που θα λάβει το Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη (4/10) για την υπόθεση της τριτανακοπής – προσφυγής – αίτηση ανακλήσεως που είχε καταθέσει η Ζάκυνθος για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου με τον Πανελευσινιακό ο οποίος είχε αθωωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 93/27-9-2016

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά της με ημερομηνία 15-7-2016 απόφασης του Δ.Σ της Ε.Ε.Π. Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με την οποία επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ακυρώνει εν μέρει την από 15-7-16 απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ως προς την ολική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 της ίδιας διοργανώτριας αρχής που αφορά τις ομάδες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Διατάζει τη μη επικύρωση του ως άνω βαθμολογικού πίνακα μέχρι εκδόσεως αμετακλήτου αποφάσεως επί της από 15-7-2016 τριτανακοπής-προσφυγής-αίτηση ανακλήσεως επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 20575/15-7-2016)»