Βαθμολογία

Δεν αποδέχεται την πρόταση η Nova

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιέζει ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ειδικά από την στιγμή που η διοργανώτρια αρχή δε καταλήγει σε συμφωνία όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» οι πιθανότητες το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, να αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου είναι ελάχιστες.

Ο λόγος που οδηγεί στην εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρουν και τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής, δεν είναι άλλος από την μη αποδοχή της Nova στην πρόταση των 3+1 εκατομμυρίων ευρώ για την ονομασία του πρωταθλήματος σε NOVA Football League, καθώς η Forthnet από την πλευρά της δεν ενδιαφέρεται να γίνει μέγας χορηγός της κατηγορίας.

Από την πλευρά της η επιτροπή υποστηρίζει, ότι το πρωτάθλημα ίσως να φιλοξενηθεί και από το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο προσπαθεί να το πάρει κοψοχρονιά.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο Δ.Σ., έγινε πρόταση για να υπάρξει συνδυασμός NOVA και ΕΡΤ στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και η κρατική τηλεόραση από την πλευρά της προσφέρεται σύμφωνα μα τα όσα αυτή υποστηρίζει να διαθέσει διαφημιστικό χρόνο.

Σε περίπτωση πάντως που το εν λόγω πλάνο δεν προχωρήσει, τότε όπως επισημαίνεται υπάρχει δεύτερο και τρίτο σχέδιο.