Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις στο «Διόνυσος»

ραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις γιατρών αγώνων και εκπροσώπων σωματείων του Νομού, με κύρια θέματα συζήτησης τις αρμοδιότητες των πρώτων στην ενάσκηση του Λειτουργήματός τους, τις κληρώσεις των αγώνων της γ΄ κατηγορίας, τις κληρώσεις των αγώνων της β΄ φάσης του Κυπέλλου και την αρτιότερη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων Υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό).

Στις συγκεντρώσεις αυτές παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου και μέλη του Δ.Σ., ενώ τις συντόνισαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς και ο υπεύθυνος της Υγειονομικής Επιτροπής της Ένωσης κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Οδηγίες προς τους Γιατρούς αγώνων

Ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης και η υπεύθυνη της Γραμματείας για τους ορισμούς των Γιατρών στους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων κ. Αφροδίτη Πάτα, ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους Γιατρούς για το στόχο της Ένωσης στον τομέα της κάλυψης όλων των αγώνων, όλων των πρωταθλημάτων, που δεν είναι άλλος από την πλήρη κάλυψη. Ο στόχος είναι εφικτός, αφού ο αριθμός των Γιατρών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους είναι μεγάλος και εφόσον υπάρξει συνέπεια στο Λειτούργημα αυτός, τότε θα επιτευχθεί.

Ζητήθηκε από αυτούς η έγκαιρη – κάθε βδομάδα – δήλωση συμμετοχής στους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακου και η επίσης άμεση ενημέρωση της Γραμματείας, στις περιπτώσεις που θα υπάρξει ανθρώπινη αδυναμία, να παραβρεθούν σε αγώνα που έχουν ήδη οριστεί.