Βαθμολογία

Σε αλλαγές θέλει να προχωρήσει η ΚΕΔ

Σε αλλαγές σκοπεύει να προχωρήσει η ΚΕΔ στους πίνακες διαιτητών σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθηναϊκής ιστοσελίδας sport-fm.gr.

Κι αυτό διότι το βασικό θέμα της εν λόγω συνεδρίασης, η οποία προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, θα είναι η «αναμόρφωση των πινάκων διαιτητών της πρώτης κατηγορίας»!

Παράλληλα, πηγές της ομοσπονδίας λένε ότι σε αυτή τη συνάντηση με την ΚΕΔ (των Νταμπώση, Σωμαρακάκη, Καραβασίλη) θα αποφασιστούν και οι αλλαγές στη λίστα των διεθνών διαιτητών. Όπως είναι φυσικό, στους κόλπους της αντιπολίτευσης, αλλά και της διαιτησίας, άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με τα σχέδια και τις προθέσεις της σημερινής τάξης πραγμάτων στην ΕΠΟ.

Κι αυτό γιατί λίγο πριν τις εκλογές στην ομοσπονδία προκαλεί μεγάλη εντύπωση και δημιουργεί πολλά ερωτήματα η σπουδή που επιδεικνύεται για αλλαγές στον πίνακα των ρέφερι, εφόσον αυτές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ούτως ή άλλως από τη διοίκηση που θα προκύψει μέσω των αρχαιρεσιών. Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι στις 5 Οκτωβρίου θα οριστεί προσωρινή διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ΕΠΟ στις εκλογές. Προς τι λοιπόν η βιασύνη των… εναπομεινάντων διοικούντων την ΕΠΟ να «πειράξουν» τους πίνακες διαιτητών;…

Διότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν σπεύσει να καταρτίσουν τους πίνακες, περιλαμβάνοντας σε αυτούς τους γνωστούς… χιλιοτραγουδισμένους ρέφερι (τύπου Παππά, Δημητρόπουλου, Σπάθα κλπ.), δίχως να ρωτήσουν κανέναν και δίχως να συζητήσουν με την «ισπανική επιτροπή» των Βασάρα, Γκρούτση και Σαραϊδάρη…

Στελέχη που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση φοβούνται πως η σημερινή τάξη πραγμάτων της ΕΠΟ «κάτι ετοιμάζει» ώστε να προσπαθήσει εκ νέου να βάλει «χέρι» στη διαιτησία πριν τις εκλογές. Για όσο διάστημα προλαβαίνει.

πηγή: sport-fm.gr