Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να αγωνίζεται Σάββατο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και να θέλει συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Στερεοελλαδίτες δίνουν δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι μετά από αυτό με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο αγώνας αυτός θα λάβει χώρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 18:15 και θα καλυφθεί από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα μεταδοθεί και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 20:30, με τους πρωταθλητές να προέρχονται από την ήττα στον Κάμπο, ενώ η ΑΕΚ από εντός έδρας 0-0 με τον Ηρακλή. Ένα ντέρμπι που αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς πέρα από κόντρα κόκκινων - κίτρινων είναι και κόντρα Μαρινάκη - Μελισσανίδη.

Την ευκαιρία να παραμείνει πρώτος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική αυτή ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στην Λεωφόρο τον ουραγό Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στις 18:15 σε αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ντέρμπι της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο νησί των Φαιάκων, στον πρώτο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής το Σάββατο στις 16:00, αγώνας που θα καλύψει επίσης το Novasports 2.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

16:00 Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 2

18:15 Λεβαδειακός - ΑΕΛ: Novasports 1

20:30 Ηρακλής - Πανιώνιος: Novasports 2

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

16:00 Βέροια - ΠΑΟΚ: Novasports 2

18:15 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 2

18:15 Πλατανιάς - Παναιτωλικός: Novasports 4

20:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Novasports 1

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

19:30 Ξάνθη - Ατρόμητος: Novasports 1