Βαθμολογία

Ευχαριστίες του Παναιτωλικού στον κόσμο του

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, με την αγρινιώτικη ΠΑΕ να ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την παρουσία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχουν ευχαριστίες και για όσους αγόρασαν διαρκείας παρά τις δυσκολίες της εποχής και την οικονομική κρίση, ενώ αναφέρει το πότε και ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα γραφεία για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα που έδωσε στο Αγρίνιο, όπως και για την συμπεριφορά τους. Επίσης, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διάθεσή τους στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη από τις 9.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσουν τις όποιες ανάγκες προκύπτουν (αγορά εισιτηρίου διαρκείας, αλλαγή θέσεων, πληροφορίες κ.α.).»