Βαθμολογία

Champions League, 2η αγωνιστική πράξη πρώτη

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη 27 και 28 Σεπτεμβρίου με το πρώτο μέρος να διεξάγεται σήμερα Τρίτη με τους αγώνες των ομίλων από τον 5ο - 8ο.

Αρκετά και ενδιαφέροντα τα παιχνίδια όπου ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Ρεάλ για τον 6ο όμιλο, αλλά και το Μονακό - Λεβερκούζεν για τον 5ο όμιλο.

Στο Ντόρτμουντ λοιπόν η Μπορούσια υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ με τις δυο ομάδες να είναι τα δυο μεγάλα φαβορί από αυτόν τον όμιλο και το μόνο ερώτημα είναι ποια θα προκριθεί ως πρώτη και ποια ως δεύτερη κάτι το οποίο σήμερα είναι κίνητρο για τις ομάδες για την νίκη. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Λέγκια.

Στον 5ο όμιλο η αναμέτρηση της Μονακό με την Λεβερκούζεν είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την Μονακό να έχει 3 βαθμούς και η Λεβερκούζεν 1, με την γερμανική ομάδα να θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ την νίκη θέλει η Μονακό για να κάνει το 2/2. Στο έτερο ματς του ομίλου η Τότεναμ έχει δύσκολη αποστολή στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το ντεμπούτο της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ σε αγώνα Champions League ως γηπεδούχος με τις "αλεπούδες" να υποδέχονται για τον 7ο όμιλο την Πόρτο και να ψάχνουν την νίκη προκειμένου να γίνουν αφεντικό του ομίλου, ενώ στο άλλο ματς η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ.

Τέλος για τον 8ο όμιλο η Γιουβέντους μετά το 0-0 με την Σεβίλλη εντός θέλει την νίκη στην Κροατία κόντρα στην Ντιναμό, ενώ νίκη θέλει και η κυπελλούχος Ευρώπης Σεβίλλη με αντίπαλο την Λιόν.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των ομίλων του Champions League:

5ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τότεναμ

Μονακό - Λεβερκούζεν

6ος όμιλος

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης

Σπόρτινγκ - Λέγκια

7ος όμιλος

Κοπεγχάγη - Κλαμπ Μπριζ

Λέστερ - Πόρτο

8ος όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γιουβέντους

Σεβίλλη - Λιόν