Βαθμολογία

Στηρίζει ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ο Παναθηναϊκός

Στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) Αγρινίου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει στο Αγρίνιο τα παιδιά του Σωματείου, αποδεχόμενοι άμεσα την πρόσκληση του και προσέφεραν μία μπάλα ποδοσφαίρου και μία αγωνιστική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Τα δύο ενθύμια προορίζονται για λαχειοφόρο του σωματείου και θα προσφερθούν στους φιλάθλους της πόλης.

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων και πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Κάρλος Ζέκα, Λουκ Στιλ, Γιώργο Κουτρουμπή και Ρόμπιν Λουντ καλωσόρισαν στο ξενοδοχείο της ομάδας τον Πρόεδρο κ. Τάνταρο, φίλους του Παναθηναϊκού και εργαζόμενους του Σωματείου. 

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που ιδρύθηκε το 1998, προσφέρει σήμερα υπηρεσίες σε 168 νέους συμπολίτες μας από την Αιτωλοακαρνανία και τη Φωκίδα. Στα χρόνια λειτουργίας της, 1.200 οικογένειες έχουν απευθυνθεί για στήριξη με αρκετά παιδιά να έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ΕΛΕΠΑΠ και καλή δύναμη για το έργο που κάνει.