Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Το βασικό οι τρεις βαθμοί»

Μεγάλη ανάγκη είχε τους τρεις βαθμούς ο Λεβαδειακός και κυρίως ο Ράτκο Ντόστανιτς για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και η νίκη ήρθε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα του, η οποία όμως θα δουλέψει σκληρά προκειμένου να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα.

Αρχικά είπε: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήξερα ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος γιατί η Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Το πιο βασικό για μας ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για την εικόνα του β’ μέρους απάντησε: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ίδιο καλά. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Γιακουμάκη για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο β’ μέρος ο αντίπαλος ρίσκαρε και προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές αλλά εμείς δεν είχαμε πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι».