Βαθμολογία

Κορακάκης: «Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα»

Άλλαξε προπονητή και όλα βελτιώθηκαν. Πρώτο γκολ και κυρίως πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής (25/9) στο Περιστέρι.

Στον πάγκο του είχε τον τεχνικό της Κ20 Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Είχαμε πει στα παιδιά ότι πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος. Αυτό και έγινε. Ελπίζω η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση. Θέλω να συγχαρητήρια στους παίκτες και στους οπαδούς που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο».

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Είναι ευχάριστο αυτό. Παίζει ρόλο και η νίκη της ομάδας. Τίποτα περισσότερο. Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου. Οφείλουν να έχουν υπομονή και να δουλεύουν. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Από άποψη ατμόσφαιρας ναι, μου θύμισε εκείνη την εποχή. Παίκτες, κόσμος, διοίκηση πρέπει να βρούμε ταυτότητα. Σήμερα είχαμε απόλυτη χημεία. Σήμερα δεν είχε καμία σημασία η τακτική. Μόνο η διάθεση και το πάθος».