Βαθμολογία

Μπέντο: «Ίσως πιο δίκαιο το 0-0»

Απογοητευμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και την ήττα από την ΑΕΛ το βράδυ της Κυριακής δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ωστόσο πως η ισοπαλία ίσως ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΛ:

Για την πρώτη απώλεια βαθμών μαζί με τα στραβοπατήματα των δύο άλλων διεκδικητών του τίτλου: «Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή αμυντική λειτουργία και με παιχνίδι άμεσο. Ήταν μία ήττα που δεν ξέρουμε αν μας άξιζε. Αν έμενε το 0-0 ίσως να ήταν πιο δίκαιο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα δικό μας λάθος στο τελευταίο λεπτό. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος μας θα προσπαθούσε για τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη δική μας απόδοση».

Για το ότι αν και ο Ολυμπιακός έπαιξε με δύο επιθετικούς δεν έκανε πολλές ευκαιρίες: «Ο αριθμός των τελικών συνδυάζεται με τον αριθμό των επιθετικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι καταφέραμε να σκοράρουμε, όχι όμως σε αυτό. Αυτό πρέπει να συνδυάζεται με τη δυναμική της ομάδας να ανοίγει χώρους και διαδρόμους και να δημιουργεί ευκαιρίες. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα μας δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε για να απειλήσει τον αντίπαλο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό».

Για τα πολλά φάουλ των παικτών του Ολυμπιακού στο τέλος: «Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλά τοποθετημένος και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο άμεσο το παιχνίδι του αντιπάλου, ο οποίος γνωρίζει να παίζει καλά τις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι των αντιπάλων μας ήταν αυτό που μας δυσκόλεψε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες».