Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Να γίνει το πάθημα με τη Βέροια μάθημα ζήτησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη ήττα της σεζόν για τον Πανιώνιο το βράδυ του Σαββάτου. Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχτηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο και ότι υποτίμησε τους Ημαθώτες, ενώ τόνισε ότι τα γκολ που δέχτηκε ήταν παιδικά. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Τι να πούμε μετά από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε με λίγα λόγια να το αναλύσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν υπήρχαμε. Νομίζω ότι καταρχήν δεν μπήκαμε καθόλου μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέσα στο παιχνίδι να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ζητήσαμε το γρήγορο γκολ αν μπορούσαμε να μειώσουμε, ήρθε αργά όμως. Όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο παιχνίδι, όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Χάσαμε βαθμούς και δεν είναι αυτή η εικόνα που είχαμε δείξει ως ομάδα. Πρέπει τώρα να μιλήσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και το πάθημα αυτό να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια».

Για την συμμετοχή του Οικονόμου μετά από τραυματισμό: «Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος και από την συμμετοχή του Γκιοατά στην Ξάνθη. Ήταν και λόγω τακτικής η συμμετοχή του Οικονόμου στο ματς. Σχεδιάζαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας από πίσω, από τα σέντερ μπακ και ο Βαγγέλης μπορεί να βοηθήσει με το αριστερό του πόδι. Είχα πάρει το «ok» ότι ήταν καλά να παίξει. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι σήμερα. Όταν κυνηγάς το σκορ δεν είναι εύκολο χάνεις το μυαλό σου. Είχαμε και ευκαιρίες, αλλά αυτές οι ευκαιρίες συνήθως δεν γίνονται γκολ, ήταν λίγο deja vu. Γίνονται πολύ συχνά τέτοια παιχνίδια. Ήταν παιδικά τα γκολ που φάγαμε και το πληρώσαμε ακριβά. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Κοιτάμε μπροστά, πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που δεν υπήρχε η ομάδα στο πρώτο μέρος: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δεν ήταν ότι πήραμε αέρα... Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει κίνητρο. Ακούγονται πολλά για τους ποδοσφαιριστές μας και το αξίζουν. Ίσως τους υποτιμήσαμε λίγο τον αντίπαλο, αν μερικές φορές το νομίζεις αυτό, τότε είσαι και απείθαρχος στο παιχνίδι. Έχω τσαντιστεί λίγο γι' αυτό, κάναμε κακά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αν γλιτώναμε την ήττα θα ήταν θαύμα…».

Για τον τραυματισμό του Βλάχου: «Πρόβλημα στους προσαγωγούς είχε, αλλά δεν ξέρω ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Έχουμε ισάξιους παίκτες όμως στο ρόστερ αν χρειαστεί να παίξουν».