Βαθμολογία

Η… σφαλιάρα του Αναστόπουλου

Ήττα-σφαλιάρα χαρακτήρισε το 4-0 από τη Λαμία ο Νίκος Αναστόπουλος, με δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της σαββατιάτικης (24/9) φιλικής αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε ότι δεν αρκούν «η φανέλα, ο κόσμος και το ρόστερ», ενώ δήλωσε «ευχαριστημένος» για το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα δε θα μπω σε δικαιολογίες όπως για πέναλτι κλπ. Ήταν ένα μάθημα για την πορεία, εγώ το «ευχαριστήθηκα» γιατί και οι παίκτες έτσι θα μάθουν οι παίκτες ότι όποιος παίζει θα πρέπει να δίνει τα πάντα.

Με τη φανέλα, τον κόσμο και το ρόστερ δεν παίρνεις αποτελέσματα, ούτε την κατηγορία. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε αέρα από εδώ.

Ήρθε η σφαλιάρα όπως έγινε και με την πρώτη χρονιά στην Γ' Εθνική. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο όταν παίζουνε με αντίπαλο τον Άρη. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε».

Ερωτηθείς πώς θα διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα, ο Αναστόπουλος απάντησε: «Αυτό θα το συζητήσω πρώτα με τους παίκτες μου. Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα θα πάρει το πρωτάθλημα; Σημασία έχει τι θα γίνει στα επίσημα ματς».