Βαθμολογία

«Για ότι καλύτερο»!

Με στόχο ότι καλύτερο μπορούν να πάρουν από το κυριακάτικο παιχνίδι θα ταξιδέψουν για την Δράμα τα μέλη της αποστολής της ΑΠΕ Λαγκαδά. Μοναδικό πρόβλημα στα πλάνα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη είναι η απουσία του Μπάρμπα την θέση του οποίου στα στόπερ θα πάρει ένας γνώριμος και πρώην μαυραετός ο Πέτρος Κοντέων. Μαζί του στην αποστολή ο τεχνικός της ΑΠΕΛ θα έχει τους: Ταταρίδη, Καρυπίδη, Καραμπά, Καρασταύρου, Καρασίμο, Καρακατσάνη, Μούχαλη, Αραμπά, Κοντεών, Σαμουϊλίδη, Ντόση, Πολίτη, Ξανθόπουλο, Αχαλινόπουλο, Ντούγκα, Αθανασιάδη, Παυλίδη, Παναγιωτούδη.

Σίγουρα στην τετράδα των καλύτερων ομάδων του ομίλου η ΑΠΕΛ έχει ενισχυθεί ιδιάιτερα. Με πολύ καλή αμυντική διάταξη κέντρο που πρεσάρει και μπροστά τον Νέστορα Στεφανίδη μαζί με τον Καρακατσάνη να περιμένουν στην αντεπίθεση για να κάνουν την …ζημιά.

Μετά την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, στην «SportDrama» ο προπονητής της ομάδας του Λαγκαδά Ιερόθεος Γιαμουρίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και με βαριά φανέλα, όπως είναι η Δόξα που φέτος έχει στόχο την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε ότι δικαιούμαστε και μας αναλογεί από την εμφάνιση που θα κάνουμε και την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όμως δεν τον φοβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».