Βαθμολογία

Τσιμίκας: «Το μυαλό μας στην ΑΕΛ»

Μόνο το παιχνίδι της Κυριακής (25/7) με την ΑΕΛ  έχουν στο μυαλό τους όλοι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε το Σάββατο (24/9) στη ΝΟVA ο Κώστας Τσιμίκας. Μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Λάρισας, θα σκεφτούν την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα: «Παίζουμε στο γήπεδό της, σίγουρα θα είναι μία δυνατή και κλειστή ομάδα, αλλά εμείς από εκεί και πέρα θα πάμε για το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ναι, σίγουρα μας τονώνει και επίσης δείχνουμε πως είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Περιμένουμε το επόμενο ματς στο οποίο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτο ματς είναι αυτό με τη Λάρισα. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτό και μετά θα δούμε τα άλλα. Αισθάνομαι πολύ έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν πιο πολύ. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Δουλεύω καθημερινά, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, την κατάλληλη στιγμή που θα με βάλει ο προπονητής μου να τα δώσω όλα»