Βαθμολογία

Με την υπογραφή Ντακούλα η νίκη του Δωτιέα

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης το Σάββατο (24/9) ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και τον Δωτιέα Αγιάς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 1-2.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις και αυτές ήταν κυρίως για την Αγιά, αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν να είναι έξω από τα νερά τους. Στο πρώτο 45’ είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες. Πρώτη καλή στιγμή για την Αγιά στο 8’ όταν ωραία συνδυάστηκαν Ντακούλας με Παππά, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα να πάει πάνω από την εστία.

Στο 22’ ο Ραμάϊ οργάνωσε την επίθεση, το σουτ ο Ντακούλας η μπάλα λίγο άουτ. Στο 42’ ωραίος συνδυασμός Τσατσαλίδη, Μπόντε, Νάτση με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε η Αγιά να το κάνει στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε στην επανάληψη αφού στο 50’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσατσαλίδης ύστερα από ανατροπή του Μπόντε από τον Καραγιώργο.

Αμέσως μετά το γκολ η Γιάννουλη αντέδρασε, έτσι στο 53’ έχασε μια ευκαιρία όταν ο Κοταρέλας έβγαλε τον Χατζηγρηγορίου τετ α τετ, αυτός έκανε το σουτ, σωτήρια απέκρουσε ο Φαρμάκας.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τη Γιάννουλη, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Κοταρέλας, απέκρουσε ασταθώς ο Φαρμάκας, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, ήρθε στην κατοχή του Θώμου και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Γιάννουλη μετά το γκολ συνέχισε να πιέζει αφού ήταν πιο δυνατή και έτσι στο 65’ ο Κοταρέλας εκτέλεσε το κόρνερ, το σουτ έκανε ο Χατζηγρηγορίου, δύσκολα έδιωξε ο Φαρμάκας.

Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Κοταρέλας έχασε σημαντική ευκαιρία. Η Αγιά στο 80’ πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Ντακούλα μετά από προσωπική του ενέργεια και σουτ για το τελικό 1-2. Στο 92’ κόρνερ από τον Ντακούλα, έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Καραγεώργος, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός (46’ Χατζηγρηγορίου), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Τσιαντούλης (57’ Κανδήλας).

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσότσος): Φαρμάκας, Γούτος Β., Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάϊ (70’ Γιαννακός), Παππάς, Μπόντε (87’ Τσαγκαλάς), Γούτος Ν.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Νίκζας, Καραγιάννης.