Βαθμολογία

Λιάπης: «Είχαμε σε όλο το ματς τον έλεγχο»

Ο Αετός Αμυγδαλέας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Ελασσόνα με σκορ 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια για σχόλια, με τους παίκτες του Γιώργου Λιάπη να είναι ανώτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Αετού μίλησε στο athleticlarissa.gr. «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ και ένα οριζόντιο δοκάρι προς την εκπνοή. Πραγματικά οι παίκτες μου αξίζουν πολλά μπράβο».

Τέσσερις καλές φάσεις για τον Αετό με τους Κορλό, Δημητρέλη, Αντωνόπουλο και Σάρα. Τα γκολ σημείωσαν στο 55’ ο Κουρούκας με προβολή το 0-1 και στο 60’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου το 0-2. Στο 82’ ο Πρίφτης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο τερματοφύλακας έβγαλε σε κόρνερ.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωάννίδης, Ευαγγελούλης, Πρίφτης, Πολύζος, Υφαντής, Ανδριανόπουλος (58’ Λουκανίκας), Αντωνόπουλος, Κουρούκας (82’ Γραμμένος), Κορλός (72’ Σάρα), Δημητρέλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ