Βαθμολογία

Στραβοπάτημα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων δεν κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία, αφού το Σάββατο (24/9) ήρθε ισόπαλος στο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» απέναντι στη Λάρισα 2012 (1-1).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετού κόσμου και από τις δύο πλευρές με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει φανερά ικανοποιημένους τους γηπεδούχους και προβληματισμένους τους φιλοξενούμενους που απώλεσαν μια «χρυσή» ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο!

Το ματς είχε καλό ρυθμό, ήταν δυνατό και αρκετές φορές τα μαρκαρίσματα ήταν στα όρια της κάρτας. Το γήπεδο σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε τους παίκτες του Τάκη Παραφέστα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας ήταν σαφώς ανώτερος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 9’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ, ο Οικονόμου χωρίς αντίπαλο πήρε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 21’ μακρινό σουτ του Περήφανου πέρασε λίγο άουτ. Το 0-1 ήρθε στο 28’. Ωραία συνδυάστηκαν Νεμπεγλέρας – Βούλγαρης με τον πρώτο να κάνει το σουτ που απέκρουσε ασταθώς ο Γεωργούλας και στην επαναφορά ο Ρέψης με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1. Στην επανάληψη η Λάρισα 2012 ανέβασε στροφές και αφού ο Αχιλλέας δεν «καθάρισε» το ματς το «πλήρωσε» στο τέλος…

Στο 49’ ο Φλώρος Β. με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα! Στο 63’ ο Παλάσκας έχασε διπλή ευκαιρία. Στην πρώτη απέκρουσε ο κίπερ και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

Στο 70’ ο Κίτσιος Δ. βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Παλάσκας έκανε το σουτ από πλάγια το οποίο πέρασε άουτ και στο 75’ ο Κακαζούκης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο τελευταίο τέταρτο δεν παίχθηκε παιχνίδι με τις διακοπές να είναι πάρα πολλές, ιδιαίτερα από πλευράς γηπεδούχων.

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Γεωργούλας, Φλώρος Α. (78’ Ταστερμερίδης), Κίτσιος Π. (52’ Σκέντζας Ε.), Φλώρος Παναγ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Β., Στρατής Π. (60’ Γεωργούλας), Γκόλτσος Ν., Κίτσιος Δ., Τσάκος Κ., Μάντζας Α.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Μανιώτης (53’ Μεζίνι), Οικονόμου (29’ λ.τ. Καραμπούζης), Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Τλούπας, Ρέψης, Κουρούμαλος, Βούλγαρης (72’ Λόλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Γκαρέλης, Στάϊκος.