Βαθμολογία

Πανιώνιος - Βέροια 1-2

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Βέροιας στην Νέα Σμύρνη το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) απέναντι στον Πανιώνιο με 2-1 και παράλληλα πρώτη νίκη για την μακεδονική ομάδα.

Η Βέροια έβαλε τις βάσεις νίκης στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας νωρίς, αλλά και στο τέλος του ημιχρόνου με την ομάδα του Μιλόγεβιτς απλώς να μειώνει στο τελικό 1-2.

Στο 17' η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ όταν ο Άρτσε εκτέλεσε κόρνερ και ο Βίτι με δυνατή κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 0-1. Η Βασίλισσα του Βορρά "χτύπησε" λίγο πριν την ανάπαυλα πάλι με σκόρερ τον Βίτι που δέχτηκε την μπάλα από τον Μεληκιώτη και με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Οι "κυανέρυθροι" το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 81' όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μασούντ ο Ενγκόγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπες για το τελικό 1-2.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (10' λ.τ. Αργυρόπουλος), Οικονόμου, Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75' Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας (49' Ενγκόγκ), Ανσαριφάρντ.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπες, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73' Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88' Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60' Παπαστεριανός), Καπετάνος.