Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0

Με λευκή ισοπαλία ξεκίνησε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League μετά το 0-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Ήπειρο.

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα οι Γιαννιώτες απείλησαν δυο φορές, ο Πλατανιάς πήγε στα Ιωάννινα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα όπως και έγινε, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έφτασε κοντά στο γκολ στο δίλεπτο 62 - 63 όταν απείλησε με τις κεφαλιές των Ναδάλες και Σκόνδρα που έδιωξαν δύσκολα οι Σωτηρίου και Αποστολόπουλος αντίστοιχα. Στο 90' η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άντι Λίλα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Κοζορώνης, Ζάιρο (75' Βιδάλ), Κούτρης (70' Δώνης), Μαμπουλού, Κόντε (83' Φερφελής).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (83' Γουνδουλάκης), Στανισάβλιεβιτς, Γκιάνιτς, Μενδρινός (90' Ντιλαβέρ), Μανούσος, Μουνάφο (66' Στάθης), Γιακουμάκης.

Φωτογραφία: PASsports