Βαθμολογία

Ρινάλντι: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Λαουτάρο Ρινάλντι ο οποίος εμφανίστηκε δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι μπορεί η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Αργεντίνος φορ έκανε επίσης αναφορά στους συμπατριώτες του Λέτο και Λεντέσμα, αλλά και τον Μπεργκ, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη από όλους να πετύχουν σπουδαία πράγματα που αρμόζουν στην τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρινάλντι στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

-Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ και βλέπω καθημερινά πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για όλη τους την υποστήριξη, καθώς και το τεχνικό τιμ και την ομάδα για τη βοήθειά τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να δείξω όσα μπορώ και ξέρω να κάνω στον αγωνιστικό χώρο».

Για το σίριαλ της μεταγραφής του:

«Ξέρω πού ερχόμουν και όλοι μου μιλούσαν πολύ καλά για την ομάδα, όπως και ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ευρώπη. Μερικές φορές πρέπει να απορρίψεις κάποιες προτάσεις για να πας σε έναν καλύτερο σύλλογο, έναν μεγάλο σύλλογο. Προσβλέπω σε νίκες και την καθημερινή πρόοδο».

Για την παρουσία πολλών Αργεντινών στο ρόστερ:

«Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου κι αυτό βοηθά στην προσαρμογή μου. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και όλους στην ομάδα. Αυτό βοηθά να προχωρήσουμε και να προσαρμοστούμε καλύτερα».

Για τη συνύπαρξη με τον Μπεργκ:

«Σε μια ομάδα με τόσο μεγάλους παίκτες, όπως ο Λέτο, ο Μπεργκ και ο Λεντέσμα, είναι σημαντικό που μεταδίδουν τον ενθουσιασμό και σου μαθαίνουν πράγματα για να εξελιχθείς».

Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Στο εγχώριο πρωτάθλημα κάναμε δύο καλές νίκες, όπως και στην Ευρώπη για να μπούμε στους ομίλους. Είμαστε μια ομάδα με δυνατότητες και αποδεικνύεται πως όλη η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις βγαίνει και φαίνεται. Έχουμε μεγάλη όρεξη να συνεχίσουμε καλά και να κάνουμε αυτά που αξίζουν στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο:

«Νομίζω ότι έτσι είναι και δεν το λέω μόνο εγώ, μου το λένε και στο δρόμο ότι είμαστε δυνατή ομάδα και ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις, αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και τον τρόπο και συνεχίζοντας τις νίκες θα έχουμε ένα καλό μέλλον».