Βαθμολογία

Αλμέιδα: «Στόχος μου το Μουντιάλ της Ρωσίας»

Για τον βασικό του στόχο που δεν είναι άλλος, από το να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ του 2018, μίλησε στην εφημερίδα "O' Jogo" της Πορτογαλίας,  ο επιθετικός της ΑΕΚ Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ξεκάθαρα ένας από τους στόχους μου να είμαι στη Ρωσία, το 2018, για το Μουντιάλ. Θα είμαι σε συνθήκες τέτοιες, εκτός έαν κάτι σοβαρό συμβεί στο κορμί μου. Σκέφτομαι ότι εάν είμαι στις επόμενες κλήσεις, θα είμαι επιλογή για το Μουντιάλ γιατί όλοι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί κάνουν τις κλήσεις για τις τελικές φάσεις διοργανώσεων με βάση τις κλήσεις στα προκριματικά. Θα ήθελα να είμαι στη Ρωσία και θα κάνω ο,τι μπορώ.»

Ερωτηθείς για την παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και το εάν θα είναι έτοιμος στο προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να παίξω το ποδόσφαιρο μου, να κάνω καλή δουλειά και να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν η επιλογή μου, όλα πηγαίνουν καλά, αν και στο τελευταίο ματς τραυματίστηκα κι έγινα αλλαγή. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για επόμενο ματς (σ.σ με Ολυμπιακό)».