Βαθμολογία

Σκέφτεται να τους αφήσει εκτός ο Βοσνιάδης

Μπορεί από την Τετάρτη (21/9) να έχουν μπει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων οι Σισοκό και Μελίσσης, αλλά το πιο πιθανό είναι τελικά ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης να μην τους πάρει μαζί του. Ο πρώτος, μάλιστα, έκανε τεστ ετοιμότητας την Πέμπτη (22/9) για να διαπιστωθεί πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, αλλά ακόμη είναι εμφανώς ανέτοιμος και θα μείνει στην Ημαθία. Το πιο πιθανό είναι να γίνει το ίδιο και με τον Μελίσση.

Έτσι για άλλη μία αγωνιστική ο Μακεδόνας τεχνικός θα πρέπει να σκαρφιστεί κάποια λύση για το κέντρο της άμυνας με τις επιλογές στο μυαλό του να είναι δύο, όπως δείχνει στις προπονήσεις.

Η μία είναι να παίξει όπως και με την ΑΕΚ, αφήνοντας δηλαδή τον Μαλόν στόπερ και τον Βασιλαντωνόπουλο να πηγαίνει δεξιά, ενώ η άλλη να πάρει φανέλα βασικού ο Ασίγκμπα. Το δίλημμα πρακτικά είναι ανάμεσα στον Αφρικανό και στον Βασιλαντωνόπουλο. Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να θεωρείται βέβαια η συμμετοχή του Ασίγκμπα στην ενδεκάδα, όμως, ο Βασιλαντωνόπουλος πάει καλά και είναι ένας παίκτης που τον πιστεύει πολύ ο Βοσνιάδης. Υπενθυμίζεται πως ο Κάλβο δεν υπολογίζεται για τη Νέα Σμύρνη.

a-sports.gr