Βαθμολογία

Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της Αχαΐας

Το αχαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Αχαϊκή πλησιάζει, με την πρώτη να εκδίδει δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρονται τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (25/9) ματς. Παράλληλα, ο Κώστας Κατσουράνης ως πρόεδρος της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί το πρωί της Πέμπτης (22/9), ενώ εξαίρεση αποτελεί ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Κυριακή στον αγώνα της Παναχαϊκής με την Αχαϊκή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, έδρα δηλαδή που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. 

Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, πήραν μέρος εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της Αχαϊκής, της ΕΠΟ, της ΕΠΣ Πατρών, του Δήμου και της Πυροσβεστικής και φυσικά της Αστυνομίας.   

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και αφού ελήφθησαν υπ' όψιν τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η αστυνομία αποφασίστηκαν τα εξής: 

  • Από τη Θύρα 2 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Ρίτσου & Πατρών Κλάους) θα εισέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων αξίας 10 ευρώ. 
  • Από τη Θύρα 3 στην οδό Ρίτσου θα εισέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ. 
  • Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Διαρκείας μπορούν να εισέρθουν στο γήπεδο από όποια Θύρα επιθυμούν. 
  • Από τη Θύρα 1 (παραπλεύρως του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου) και με εισιτήρια αξίας 5 ευρώ θα εισέρχονται μόνο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αχαϊκής».

Επίσης, το δελτίο Τύπου για τις συναντήσεις του Κώστα Κατσουράνη είναι το εξής: «Συναντήσεις με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής θα έχει αύριο το πρωί ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.  

Στις 11 το πρωί έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ενώ στις 12.30 το μεσημέρι, ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής, θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η συνεργασία και η σύσφιξη των σχέσεων της ιστορικής ομάδας με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής. 

Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει συνάντηση και με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη αφού δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση αύριο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου».